Crida per a la Tercera trobada vers les escoles feministes!

Ets profe d’història i orientes la teva matèria amb mirada feminista i antiracista? A la vostra escola teniu un projecte d’educació afectivosexual transversal? Feu una educació física que valori la diversitat corporal com a riquesa? Heu fet un projecte de transformació dels usos del pati que implicava a tota la comunitat educativa? Ensenyes llengua i literatura amb perspectiva LGTBI? Tens implicació en l’activisme social amb plantejaments pacifistes, ecologistes i feministes i ho apliques a l’aula o a les activitats i projectes que organitzeu des de l’ampa/afa? Estem buscant propostes com aquestes i moltes altres per posar-les en comú!

Des d’Escoles Feministes fem una crida per recollir pràctiques pedagògiques i propostes didàctiques tant a l’àmbit docent de bressol, infantil, primària i secundària com de tota la comunitat educativa (també ampes/afes, comissions de gènere, famílies…) que vulguin ser compartides per seguir pensant juntes i aterrar algunes idees de com ho podem fer per avançar vers unes escoles feministes, antiracistes i anticapacitistes. Ens encantaria que qui tingui experiències de com treballar amb perspectiva feminista a l’aula o a l’escola o institut, vingui a explicar-nos-ho a la tercera trobada que tindrà lloc al febrer de 2022, però si teniu idees o materials i preferiu no parlar en públic, podem buscar altres maneres de que ens feu arribar les vostres propostes.

Si us interessa participar, escriviu-nos un correu a escolesfeministes@gmail.com explicant:

– De quin centre veniu
– Quina pràctica, experiència o proposta didàctica us agradaria compartir
– A quin àmbit correspondria (cicle, assignatura, transversal, organitzatiu, metodològic…)
– Si us agradaria: o explicar-nos-ho, per exemple, en una taula d’experiències o compartir materials però no parlar o participar d’alguna altra manera (Explica’ns com podria ser!)

Animeu-vos a participar! Totes les propostes sumen, encara que us semblin petites! Les escoles feministes les construirem entre totes!