Formació en Pedagogies Feministes a Ca la Dona

L’educació feminista no s’atura! A partir de gener s’inicia la tercera edició de la Formació en Pedagogies Feministes a Ca la Dona, un curs organitzat des del Grup de Coeducació i Pedagogies Feministes.

S’adreça a professorat de totes les etapes educatives que, si compleix amb els requisits proposats, podrà acreditar 20hs. de formació per part del Departament d’Educació. També hi poden participar altres persones (mares, vetlladores, personal de menjador, monitores, etc.) que no obtindrien aquesta certificació encara que l’Associació Ca la Dona pot donar constància de la participació.

Inscripció:

· El professorat ha de fer la inscripció accedint al següent enllaç http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/info-general/cercador-activitats/  i seleccionar l’activitat de Pedagogies Feministes, amb codi d’activitat 9001220540 fins el 31 de desembre.

· La resta de persones (mares, vetlladores, personal de menjador, monitores, etc.) s’haurien d’adreçar al correu mlojo@xtec.cat.

Ca la Dona és un espai de referència del Moviment Feminista de Catalunya i dels feminismes d’arreu que acull, entre molts altres, el Grup de Coeducació i Pedagogies Feministes. El curs de Formació en Pedagogies Feministes és ja un pilar imprescindible en el camí cap a l’educació feminista. Si sou docents o persones vinculades a l’educació, no us el podeu perdre!