Decàleg de les Escoles Feministes

El passat 14 de febrer de 2024 més de 200 estudiants d’instituts públics de Catalunya es van reunir per pensar col·lectivament com construir escoles feministes de veritat. Aquest és el decàleg que va sortir de la trobada: descarrega el decàleg en PDF.

Descarrega el dècaleg de les Escoles Feministes!

Encara estem paint totes les emocions del passat dimecres 14 de febrer de la II Trobada de Comissions de Gènere, Feminismes, Coeducació i Igualtat dels Instituts Públics de Catalunya. Després de l’experiència de l’any passat pensàvem que seria difícil anar a més i ho hem aconseguit entre totes! Va ser un matí meravellós, ple de treball, reivindicacions i emocions compartides. Comencem, doncs, per donar-vos les gràcies. Gràcies a les estudiants! El nostre futur no pot estar en millors mans que les vostres!!! I gràcies a les docents, a les voluntàries i a totes les persones que vau fer possible la trobada! 


DECÀLEG
Aquest és el decàleg que va sortir de la trobada. Llegiu-lo, imprimiu-lo, penjeu-lo, publiqueu-lo, proclameu-lo, feu-lo rular per tot arreu! Penjeu-lo a la porta de l’institut la setmana del 8 de març i, sobretot, feu-lo realitat! Reclameu als vostres centres que es posin a treballar per construir escoles feministes de veritat.


RECULL COMPLET
Com sabeu el decàleg és una síntesi de moltíssimes hores de treball als instituts i a la trobada. No patiu: estem preparant un document més extens que reculli tota la feina que feta. Tan aviat com el tinguem, us el farem arribar i el farem arribar allí on calgui.

I això és tot… de moment. Recordeu que al maig farem la nostra trobada de primavera, dirigida a docents, famílies, estudiants i tota la comunitat educativa! I en aquesta edició prepararem un espai especial per a estudiants. Perquè puguin continuar compartint inquietuds i propostes amb tranquil·litat.