ACCIÓ COL·LECTIVA 8M 2024 INSTITUTS > La setmana del 8 de març penjada i lectura pública del #DecàlegEducacióFeminista!

#DecàlegEducacióFeminista #AulesLilesCadaDia #PúblicaInterseccional

El passat 14 de febrer des de les Escoles Feministes vam organitzar una nova trobada de les comissions de gènere, feminismes, coeducació i igualtat dels instituts públics de Catalunya. Era una trobada per compartir experiències i crear conjuntament un decàleg per encaminar-nos cap a una educació pública feminista. A l’Espai Jove La Fontana ens vam reunir més de 40 instituts públics, propde 200 estudiants i 100 docents que veníem d’arreu de Catalunya! Va ser novament una jornada màgica, plena d’emocions, que sempre recordarem.

I d’aquesta trobada van sortir un decàleg de propostes de mínims: el #DecàlegEducacióFeminista que us proposem difondre i proclamar al vostre institut el dijous 7 de març.

Acció Penjada i lectura pública del decàleg · Dijous 7 de març
Penjada del #DecàlegEducacióFeminista a la porta de l’institut i a tots els espais possibles: entrada, lavabos, aules, sala de professorat, pati… Penjeu el decàleg a tot arreu i feu-ne una lectura pública. Que tothom s’assabenti de què proposen i reclamen lxs estudiants per assolir una veritable educació feminista!

Aquest és el decàleg. Descarregueu-lo en PDF o JPG llegiu-lo, imprimiu-lo, penjeu-lo, publiqueu-lo, proclameu-lo, feu-lo rular per tot arreu! Penjeu-lo a la porta de l’institut el dijous 7 de març i, sobretot, feu-lo realitat! Reclameu als vostres centres que es posin a treballar per construir escoles feministes de veritat.