RESERVEU DATA! > El 14 de febrer ‘II Trobada de Comissions de Gènere, Feminismes, Coeducació i Igualtat dels Instituts Públics de Catalunya’!

Ja tenim data per a la segona trobada d’estudiants de la història de les Escoles Feministes! Reserveu-la ja! Serà el dimecres 14 de febrer de 2024 novament a Barcelona. I aquest any tenim novetats. Aquí les infos ràpides:

II Trobada de Comissions d’Estudiants de Gènere, Feminismes, Coeducació i Igualtat dels Instituts Públics de Catalunya

  • Data: dimecres 14 de febrer de 2024 de 10 a 13 h
  • Lloc: Barcelona
  • Inscripcionsdel 8 al 18 de gener (el 8 de gener publicarem el link al formulari)
  • Places: hi ha plaça per a 45 instituts i s’assignaran per ordre d’inscripció.
  • Tema: i el més important! De què anirà la trobada d’enguany? Doncs la trobada consistirà a respondre la pregunta Quines demandes tenim per fer que l’educació pública sigui més feminista?. Volem que les estudiants tinguin un espai tranquil de reflexió i anàlisi per fer valdre la seva veu i dir-nos a totes què li falta al nostre sistema educatiu per encaminar-se cap a una educació feminista. Què demanen als instituts i l’administració´? A les seves famílies? Als seus i les seves iguals? Volem que exposin les seves problemàtiques i exigències, les comparteixin, les analitzin i les recullin col·lectivament. El resultat serà un decàleg que farem arribar arreu, començant pel Departament d’Educació. 

Us recordem que les Escoles Feministes som un col·lectiu autogestionat que busquem la transformació educativa per una escola pública emancipadora. Volem repensar metodologies, continguts, objectius, eines institucionals i tot allò que afecta a l’educació pública a partir d’una perspectiva feminista, ecologista, antiracista, anticlassista, anticapacitista i, en definitiva, des d’una perspectiva veritablement transformadora. Podeu saber com va anar la primera trobada d’estudiants del curs passat al final de tot d’aquest article: http://www.escolesfeministes.org/2023/02/21/accio-8m-instituts-catalunya/